Nyt udstyr til køkkenet? Sådan får du likviditet til sauterpander og køkkensæt

Hvis du lige så mange andre gerne vil have nye og bedre sauterpander, blender eller andet nyt og godt til køkkenet, men ikke lige har råd til det nu og her, så er du kommet til det rette sted. God kvalitet koster tit - kvalitet og pris går tit hånd i hånd. Det kan derfor af flere grunde sagtens betale sig i det lange løb at betale det ekstra for sauterpander og køkkensæt.

Jo bedre kvalitet, jo længere holder det og du skal derfor ikke ud og købe nyt af det igen om en måned. Af den grund kan det betale sig at købe noget af til køkkenet af god kvalitet. Har du ikke råd til den kvalitet lige nu og her, er der ingen grund til at give op. Her kan du læse om gode måder at få råd til det køkkenudstyr som du ønsker dig!

Gode råd til at få råd

Et rigtig godt råd, som nok er noget af det første man tænker på, er at spare sammen over en længere periode. Bruge lidt mindre penge i hverdagen. Det er selv ved de mindste ting - i det lange løb, løber  det op og bliver et større beløb du har sparet op. Det kan for eksempel gøres ved at spise ude lidt mindre.

Det kan gøres ved at købe tingene når det er på tilbud. Du kan for eksempel holde godt øje med tilbudsavisen. Du kan også spare steder ved noget så småt som at lave kaffe hjemme frem for at tage på café og købe det. Allerede der, er der rigtig mange penge at spare. I det lange løb, bliver der sparet mere end man tror og det er et rigtig godt udgangspunkt.

En anden ting man kan gøre, er at ønske sig penge til sauterpander og køkkenudstyr i fødselsdagsgave og julegave. Hvis man får penge i gave og spare på pengene i hverdagen, vejer det hurtigt op og man kan se en god opsparing bygge sig op, så man kan få råd til det man ønsker sig til køkkenet. Det kan tage tid, men det handler om at være motiveret, dedikeret og vedligeholdende. Jo flere forskellige ting man kan spare på og købe på tilbud, jo hurtigere kan du spare sammen til de sauterpander og køkkenudstyr du ønsker dig. 

Nyt udstyr nu og her

Hvis du lige er flyttet hjemmefra - eller flyttet generelt - og du har brug for køkkenudstyr nu og her, men ikke lige umiddelbart har alle pengene på lommen, så er der mulighed for at tage et lån. Du kan for eksempel enten tage et lån her og supplere med at spare på pengene i hverdagen eller tage lånet alene uden ændringer i opsparingen.

Hvis du tager et lån, så kan du få råd til det du mangler af sauterpander, køkkensæt og andet køkkenudstyr på meget kort tid og betale lånet tilbage over flere år. På den måde skal du ikke betale dyre domme tilbage hver måned, men blot en bestemt procentdel af dit lån, så du på den måde stadig har penge til rådighed i din hverdag. Det kan være en rigtig stor lettelse at få styr på det man gerne vil have styr på når man flytter, renovere køkken eller skal optimere sit køkken.

Hvis du tager et lån, får du den mulighed for at få råd til det hele på samme tid og få det ud af verden, så du har et skønt køkken med det udstyr du drømmer om og blot betale en lille smule af hver måned i den periode du vælger at have mulighed for at betale det tilbage i. Der er gode muligheder for et lån tilpasset dig og hvor lang en periode du vil betale tilbage over, hvis du tager et lån. 

Den gode gamle metode

Den gode gamle metode for at få råd til nyt udstyr til køkkenet, er selvfølgelig ved at sælge ud af det gamle. Du kan lave et loppemarked eller anden form for genbrugssalg og sælge ud af det som du ikke længere bruger, men kan give andre glæde. Det kan for eksempel være på facebook, gul og gratis, dba eller privat gennem egne venner og familie. Du kan selvfølgelig for eksempel sælge ud af dine gamle sauterpander og andet køkkenudstyr som du gerne vil have skiftet ud, men stadig er funktionelt og klar til en ny ejer.

Et andet bud er at gå dit hus, værelse eller lejlighed igennem og se i alle dine ting om der er noget du ikke længere bruger, men er i god nok stand til at sælge videre. Det kan være tøj, sko, make up, tasker, smykker, malerier eller andet som du har hjemme hos dig, men ikke længere har glæde eller brug af. På den måde tjener du penge til det, du ønsker dig af sauterpander og andet køkkenudstyr på samme tid med at du skåner miljøet ved at sælge ud af det gamle.

Det er en win-win situation! Hvis du selv står og mangler tøj, sko, tasker eller andet imens du prøver at få råd til sauterpander og andet køkkenudstyr, kan du også selv gå ud og købe det brugt. Det koster tit under halvdelen af den pris, du kunne få det samme for fra ny. 

Råd til indkøbsturen

Læs videre her, hvis du nærmer dig målstregen, men kun lige mangler det sidste. De fleste supermarkeder har hylder med rugbrød, remoulade og andet der snart løber på daten. Køb det hvis du ved at du får det brugt. På den måde sparer du en smule hver gang du handler.

Når du så er ude at handle, kan det godt betale sig at have eget indkøbspose- eller net med. De koster mere og mere på grund af plastisk. Hvis du så sparer 5 kroner oveni at spare ved at købe vare der er ved at løbe på dato, hver gang du handler, løber det hurtigt op.

Lav en indkøbsliste, når du skal ud og handle. Handler man uden en indkøbsliste, kan lysterne tage over. Køb det du kom til supermarkedet for, betal og tag hjem. Hvis du bor i cykel- eller gåafstand til dit supermarked, så benyt dig af det. Benzin og diesel er dyrt for tiden, så hvis du kan cykle eller gå ud for at handle - eller generelt når du har mulighed for det - så gør det.

Det er gode og nemme penge at spare. Du får motion og sparer penge. Mange penge endda. Hvis du skal på længere ture, kan det godt betale sig at undersøge og bil eller offentlig transport er billigst. Togbilletter er ofte billigere end hvis man tager bilen. Særligt hvis man skal over betalingsbroer. Selvom du har en bil, er det ikke ensbetydende med at den absolut skal bruges. Tænk før du bruger penge og spar hvor du kan - så kommer opsparingen forholdsvist hurtigt. 

Menu
Top