Du er landet på Sauterpande.dk, det helt rigtige sted at finde Pillivuyt sauterpande. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Pillivuyt sauterpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pillivuyt Gourmet Somme sauterpande – Ø24

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kai Berntsen ApS.

Her kan “Pillivuyt Gourmet Somme sauterpande – Ø24” fås til 499,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Somme sauterpande i 18/10 rustfrit stål fra Pillivuyt Gourmet til alle dine kulinariske oplevelser.
Sauterpanden er uden belægning, hvilket gør den nærmest uopslidelig.• 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål• Svejsede non-he…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

2: Pillivuyt Gourmet Arc Sauterpande med glaslåg

Sidste produkt på vores liste er Pillivuyt Gourmet Arc Sauterpande med glaslåg som vi har fundet til 475,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered spændende og velsmagende retter i den praktiske sauterpande fra Pillivuyt Gourmet, som er en del af Arc-serien.
Serien kendetegnes på det funktionelle og stilrene design i sort, som er perfekt til hverdagens madlavning.
Panden er nemlig udstyret…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Pillivuyt sauterpande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Pillivuyt sauterpande:

Dyreste Pillivuyt Sauterpande på listen er Pillivuyt Gourmet Somme sauterpande – Ø24 fra Kai Berntsen ApS med en pris på 499.95. Billigste udvalgte Sauterpande er Pillivuyt Gourmet Arc Sauterpande med glaslåg som du kan købe for 475.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 24.95 kr. – de 2 Pillivuyt Sauterpande vi har fundet koster i gennemsnit 487.48 kr.
Ovenstående Pillivuyt Sauterpande data og priser er hentet fra 3 butikker (Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, KitchenOne.dk). Alle Pillivuyt Sauterpande tilbud er opdateret i dag 13-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sauterpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Sauterpande blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sauterpande: