Du er landet på Sauterpande.dk, det helt rigtige sted at finde sauterpande. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sauterpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scanpan HaptIQ Sauterpande med låg 28 cm.

Første anbefaling på listen er fra mærket Scanpan.

Det bedste tilbud på “Scanpan HaptIQ Sauterpande med låg 28 cm.” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1500,-

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered lækre pastaretter, en velsmagende risotto eller noget helt tredje i HaptIQ sauterpanden fra Scanpan.
Panden består af fem lag rustfrit stål blandet med aluminium, som er med til at give en god holdbarhed samt optimal og jævn varmefordeling.
Pande…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Woll Diamond Lite Sautérpande 32 cm. aftageligt håndtag

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Woll Diamond Lite Sautérpande 32 cm. aftageligt håndtag til kun 854,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sautérpande fra Diamond Lite som er perfekt til simre-retter, der kræver omrøring.
Panden er fremstillet i støbt aluminium med et aftageligt håndtag.
Derudover er den udstyret med en holdbar PFOA-fri 5 lags belægning bestående af diamantpartikler. Du kan…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: De Buyer Lyonnaise Countrypan Sauterpande 28 cm.

Næste anbefaling er “De Buyer Lyonnaise Countrypan Sauterpande 28 cm.”.

Dagens bedste tilbud på “De Buyer Lyonnaise Countrypan Sauterpande 28 cm.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 637,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sauterpanden fra De Buyer har en ekstra tyk bund, som fordeler varmen godt.
Den er udført i kulstål, som kun bliver bedre, jo mere man bruger det.
Panden er designet til restaurationer og er dermed et kvalitetssikret, professionelt produkt, som kan anvend…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Tefal Impact sauterpande, 24 cm

Produkt nummer 4 på vores “sauterpande-liste” er Tefal Impact sauterpande, 24 cm som du lige nu kan købe for 871,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Den smarte Impact-serie er lavet af genbrugsmaterialer med tanke på miljøet, samtidig med at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.
Impact sauterpanden har en ekstra slidstærk anti-ridsbelægning i titanium, som holder op til seks gange længere end T…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Fiskars Norden sauterpande i rustfrit stål, 26cm.

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Norden sauterpande i rustfrit stål, 26cm. som vi har fundet til 999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered lækre simre- og sauterede retter i denne elegante sautérpande med låg fra Fiskars’ Norden-kollektion.
Kollektionen er designet med inspiration fra den nordiske natur og de nordiske madlavningstraditioner.
Sautérpanden er fremstillet af rustfrit s…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sauterpande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sauterpande:

Dyreste Sauterpande på listen er Mauviel M’150s sautérpande fra KitchenOne.dk med en pris på 2962.00. Billigste udvalgte Sauterpande er Garcima Lyonnaise Dyb Stegepande/Sautérpande 24 cm. som du kan købe for 179.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 2783 kr. – de 5 Sauterpande vi har fundet koster i gennemsnit 18469.15 kr.
Ovenstående Sauterpande data og priser er hentet fra 16 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Pejsen.com, Gourmetshoppen.com, Coop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Onyx Cookware, Gucca.dk, Coolshop.dk, Emmalys, Marineudstyr.dk, Homeshop.dk, Erling Christensen Møbler, Plusshop.dk, Bazta.com). Alle Sauterpande tilbud er opdateret i dag 13-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sauterpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Sauterpande blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sauterpande:

4 grunde til at købe en sauterpande – din nye bedste ven i køkkenet

Har du endnu ikke en sauterpande i dit køkken? En sauterpande er helt uundværlig i et køkken og kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Når man først en gang har lavet mad på en sauterpande, ja så vil man aldrig undvære en igen. Hvis du ikke helt har set fidusen i en sauterpande endnu, så skal du læse med her og blive langt klogere på hvorfor alle mennesker bør eje og have sådan en i deres køkken.

Den er enormt alsidig

Sidder du og tænker – åh hvad er et nu lige en sauterpande er? Eller arg jeg er alligevel ikke så god i køkkenet, så jeg behøver ikke at anskaffe mig sådan en smart pande? Så tager du helt fejl. Den vil nemlig være utrolig gavnlig for både dig som er vant til at lave mad og som er erfaren i et køkken og den vil også være gavnlig for dig, som måske ikke er så erfaren i et køkken. En sauterpande er nemlig enormt alsidig og kan fungere til rigtig mange typer retter. En Sauterpande er en pande der har høje kanter og låg til. Det vil sige at den faktisk lidt er en blanding af en gryde og en pande, hvilket gør den virkelig fordelagtig i et køkken.

Den kan både stege og indeholde væsker

Kender du det med, at du skal lave en lækker wok ret med en masse lækre stegte grøntsager i. Derfor skal du have din pande frem, sådan at du kan stege grøntsagerne godt af. Men til din wok-ret ønsker du også at til en god sauce til. Problemet er bare at saucen ikke kan være i din almindelige pande. Derfor er du nød til også at have fat i en gryde. Men den bruger du jo til at koge nudlerne eller risene i. Det er lige præcis i sådan et tilfælde at en sauterpande er helt genial. Med den kan du nemlig både stege dine grøntsager godt af og du kan efterfølgende lave en lækker sauce i den.

Du kan ryste din sauterpande inklusiv maden deri

Noget af det helt smarte ved en sauterpande er, at du kan ryste den når du laver mad. Det gør at maden ikke vil brænde på og vil blive stegt på alle siderne. Det er blandt andet derfor den er lavet med et langt håndtag. Det er lige præcis håndtaget du skal være ekstra opmærksom på, når du skal ud og købe sådan en pande. Da det er meningen af man skal kunne ryste og flytte på panden mange gange under madlavningen, så skal håndtaget ligge godt i din hånd. Der er derfor også lavet rigtig mange forskellige modeller, hvor håndtagene er udformet forskelligt. Det er derfor vigtigt ved lige præcis sådan en pande, at du finder en hvor håndtaget er udformet så det passer til din hånd – ellers vil du ikke få fuldt udbytte ud af din pande. Det har også betydning hvad håndtaget er lavet af og her er det igen din smagssag der kommer ind i billedet i og med at det er dig der skal have fat i panden uden madlavningen. Derfor kan det være en rigtig god ide lige netop, at købe sådan en pande her i en fysisk butik eller i hvert fald afprøve flere forskellige slags i fysiske butikker. Det vil nemlig være den eneste måde, hvorpå at du kan afprøve hvilken model der er den bedste for dig.

Den duer til rigtig mange forskellige typer retter

Som nævnt er denne pande virkelig god til at lave wok retter i, hvis du ikke bruger en decideret wok. Men den er også helt genial til at lave for eksempel en cremet pastaret med flødesovs i, lige netop fordi du både kan stege grøntsagerne af i den og vende retten sammen i samme pande. Den er også god til sådan noget som braiserede kartofler med masser af smør til fordi der igen er masser af plads og de høje kanter på panden sørger for, at kartoflerne ikke ryger ud over kanten. De fleste sauterpander laves med låg til og de duer derfor også til retter, hvor maden skal ligge og simre under låg. Her kan du med fordel vælge at købe en med glaslåg til. Så kan du nemlig kigge ned til din mad og blot ryste lidt på panden ind i mellem. Den gør dermed rigtig mange retter særdeles lette at lave og så duer den til mad fra mange forskellige verdenshjørner. Derfor er en pande som en sauterpande stort set uundværlig i et hvert køkken.  

Derfor skal du bestille en sauterpande online – 3 fremragende grunde til at du skal bestille den online

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye sauterpande online frem for i en fysisk butik – her får du 3 af de bedste.

Slipper for at stå alt for tæt sammen med andre

Hvis du har en sart, eller bare almindeligt fungerende, næse kan det være en god ide at du køber sauterpanden på nettet frem for i en butik. For i butikken kan du ikke undgå at stå tæt med en masse fremmede mennekser.

Og på en eller anden måde ender man altid med at stå tæt på en person der i hvert fald ikke har taget sit morgenbad – og vist heller ikke har gjort det de sidste par dage. Så hellere blive hjemme og spare næsen for dén oplevelse.

Din sauterpande bliver leveret til dig

Hvis du har nok at se til i hverdagen er der ingen grund til at lægge ekstra opgaver oveni.

F.eks. at skulle tage ind til en butik for at købe din næste sauterpande.

Og hvorfor også gøre det, når nu den kan blive leveret til dig.

Hvis du vil have det så nemt som muligt kan du få sauterpanden leveret til døren. Nogle gange koster det et ekstra gebyr, afhængig af webshoppen. Vil du bare have gratis levering? Så bestil til den nærmeste pakkeshop og hent pakken når det passer ind i din kalender.

Udvidede returneringsmuligheder

Hvis du vil være bedst sikret når du køber din sauterpande, ja så skal du købe den på nettet. Dengang nethandlen kom frem havde man brug for at sikre at folk ikke blev taget ved næsen – og derfor indførte man meget skrappere regler for webshops end for fysiske butikker.

Du har f.eks. altid krav på at få byttet din vare inden for 14 dage. I fysiske butikker er det en service de kan stille, men ikke et krav der er sikret i loven.

Hvis du kunne lide Sauterpande.dk

Vi håber du kunne lide sauterpande.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side sukkertermometer.dk, den vil du sikkert synes om.